Våren, den kommer!


Vårväder


Eddie

Visst va han söt som valp? Min lille gosehund!


Bio

Mycket bra film. Rekommenderas starkt!



Nu ska jag sova.
Kram

Fynd

Igår köpte jag en skinnjacka. Jättesnygg tycker i alla fall jag. Hade samma färg som mitt hår. =)



PUSS

VA?

Blev helt chockad över att det började snöa idag? Och nu ligger det nästan lika mycket som i Chicago ju. Nä, jag som ville ha vår!!


Studio

Bilderna blev inte så bra som jag hade hoppats på. Här är i alla fall en bild på ett armband jag köpte i Chicago, USA.


NU Ska jag sova. PUSS

Dålig uppdatering

Hej! Jag vet att det varit lite dålig uppdatering den senaste tiden. Har tagit lite bilder i min hemmastudio som jag tänkte lägga upp. Inget speciellt egentligen. Jag gör det bara för att det är kul, och idag var det så himla bra ljus ute. Så då kan man lika gärna dra nytta av det.

Kom precis hem från Louise. Vi lagade mat (eller mest hon), käkade, tittade på film, bakade och hade det allmänt trevligt. Imorgon ska vi till Ullared. Ska bli superkul. =)

Får se om jag lägger in bilderna idag eller om det får bli imorgon.

KRAM

"Mitt" hus i Chapel Hill


Fint va?

Istället

Ser det ut så här: haha



Nu ska jag göra scones. Ska bli gott.

KRAM

Sommar

Jag vill verkligen ha vår och sommar snart. Tänk så härligt!





Stall=katter






Promenad


Tävling hos Emelie

Hej! Jag är med i en tävling hos Emelie Ohlsson där man kan vinna en reflexskärm från tvspelsweb.se! Kika in där du också och skicka in ett bidrag.

Här är mitt bidrag och temat är färg:



KRAM

Någon som vill fråga om något?

Här är er chans.

Kram Sofie

SNÖ

Okej, det blev snö. Och inte lite det heller! Gick upp vid sju i alla fall för att vara säker på att barnen inte skulle till skolan. Väntade och väntade men igen kom ner så jag gick upp och la mig igen.

Nu kom pappan upp och sa att jag ska börja jobba 11:30 så nu tänkte jag försöka göra så mycket som möjligt denna timmen. Hade ju massa inplanerat idag som jag inte alls kommer hinna med. Suck. haha


Utanför mitt fönster, inte lite eller hur?

Kram


Gryyyyymt uttråkad

Vad ska jag hitta på? Har knappt gjort något på hela helgen.

Åt visserligen pizza med några au pairer i fredags.
Men det känns som en evighet sen! Hoppas att det blir bättre väder imorgon. Har mycket att utträtta! Jag måste till exempel städa, tvätta och så skaaa jag baka scones.

Dock kan det bli snö imorgon?! sa värdmamman.
Kanske blir en snödag? Usch. I så fall betyder det att jag ska sysselsätta två tjejer hela dagen imorgon! Lär ju inte bli mycket gjort isåfall. Vi får se. Hoppas inte!

Ska se om jag kan hitta på något att göra nu.
mmm Äta apelsin kanske? Har nämligen två här jämte mig.

PUSS

Det regnar fortfarande

Om inte mer än vad det gjorde igår. Tråkigt, tråkigt. Sov länge idag. Till halv tio. Familjen begav sig av till kyrkan och jag har tittat på film och ätit havregrynsgröt med russin och valnötter. =)

Funderar på att städa upp, kanske redigera lite bilder till min scrapbook, eller bara ta det lugn och lyssna på musik eller läsa en bok.
hmmm  får se hur det blir.. Måste i alla fall föna håret.

CiAO

Regnig dag

Alla dagar har varit fina här i Chapel Hill. Igår bestämde jag mig för att idag (lördag) gå ut och ta lite fina kort. Och vad gör det inte då? Jo, regnar såklart! Himlans typiskt. Och det ska tydligen vara så imorgon också. SUck!


Utanför mitt fönster

Och dagen innan tog jag denna.
Väder är bra konstigt.



PUSS


Henna tatuering

Tydligen så har jag gjort en henna tatuering utan att veta om det. Mitt värdbarn Audrey och jag gick på en mässa där de presenterade olika länder. Däribland Indien. Så Audrey ville göra någon kroppsmålning på sin hand och ville att jag skulle göra likadant. Hoppsan. Nu får jag reda på att den inte kommer försvinna förrän om en MÅNAD! Lurigt det där.

Ska föreställa en blomma.