Jenny

Imorgon ska Jenny och jag åka runt i hela stan för att fota. Vi ska träffas i stan och äta lunch sen bär det av runt om i stan. Ska visa bilderna senare imorgon.



Familjen har fortfarande inte ringt. Börjar bli lite pissed!

Nu ska jag se på extreme home makover.

Puss

Still waiting..

Väntar fortfarande på att familjen Jain ska ringa. Konstigt att de inte ringer. Tidskillnaden är nio timmar så det är antagligen inte så lätt att pricka in rätt tillfälle att ringa. Jag vill att de ska ringa snart så jag kan ställa in mig på att åka och packa osv. Om de inte ringer imorgon kanske det blir så att jag tackar nej till dem och väljer en annan familj. jag vill ju åka inte vänta flera veckor!



Aja, jag får väl gå och lägga mig ifall de ringer tidigt imorgon.

Ha de!


Matchad!

Jag har blivit matchad med en familj! Äntligen!!! Familjen är indisk, antagligen hinduer. De har ett barn som är 9 år snart 10. De bor i Redwood city, cirka 30 minuter från San Francisco.

Pappan jobbar med något inom medicin och mamman jobbar med något administrativt. De skriver att de är MORGONMÄNNISKOR! och att de vill ta vara på dagen. Hahah, vet inte om denna familjen är helt rätt för mig inte. :P Ska se om jag kan få kontakt med dem. Dem måste ju vilja "ha" mig också.


Tänkte skriva lite frågor som jag undrar ifall de skulle få för sig att ringa mig. Förstår inte riktigt hur det funkar. Men det löser sig nog. Helst skulle jag vilja maila lite med dem först. Känns lättare då. Ska bli kul att se vilka de är.

Men nu ska jag ta en promenad till sängen.

Ha det Gött!

Väntar fortfarande..

Jag vet inte men jag tycker att det tar väldigt lång tid för förmedlingen att matcha mig. De har inte ens lagt upp min ansökan än. Undrar om något är fel. ??

Jag vill bara komma igång. Hitta en familj innan det blir ett nytt år. =)



Sofia och jag var i Göteborg och shoppade lite. Köpte tre t-shirtar, en kjol och en almanacka. Kollade in hennes nya lägenhet. Den var kanske inte som hon hade tänkt sig men den duger gott och väl.

Nu ska jag fortsätta skriva på mina frågor till familjen. Som jag antar kommer snart!

Puss

Alla papper har kommit!

Jag har blivit godkänd och alla papper har skickats till mig! Yippi. Snart får jag min första familj hoppas jag. Im so exited!



Puss

Stranden

Idag har jag slappat på stranden. Jätteskönt.. men också väldigt blåsigt!

Har gjort våfflor idag! Jättegott. Men nu har jag ont i magen.


Ska sova nu.


Puss

Ny kappa?

Köpte en kappa på HM. Men är inte helt säker på att jag vill behålla den. hmmm... Har letat efter exakt en sådan här men jag vet inte om den är för stor??

See for yourself!



Tänkte ha den i det lite kyligare New York.

Puss


suktar..

Här sitter jag och kollar på världens mysigaset film! The holiday! Suktar efter den härliga LA miljön och efter en chokladkaka som jag har därnere. mmmmm.

Jag hoppas verkligen att jag blir placerad i en familj som bor i L.A. Jag skulle älska det!

Back to the movie.


ses ya

Nu är det klart!

Jag har blivit godkänd och min ansökan skickas till Boston och snart får jag förhoppningsvis en familj! Ska bli jättekul! Hoppas att den första familjen är super!



Nu ska jag titta på vänner!

Ha det!!

Ny kofta

Har köpt en ny kofta för kalla kvällar. Här nedan ser ni den. Jättemysig!!



Puss

väntar...

Väntar på att Marie från EF ska höra av sig om mina papper. Hoppas de kom fram!!

Ska nog ta en tur till stan och kolla in nya joggingbyxor. Min gamla börjar bli gråa!

Puss

Nya väskor!

Igår var jag i Ullared och köpte väskor. Två rullande som ska vara lätta att köra. Röda. Tänkte sätta lite svenska flaggor på dem senare så att det blir lättare att veta att de är mina.



Har skickat in alla mina papper nu. Hoppas jag fick med alla. Men det tror jag. Om jag räknat rätt ska det bara vara polisutdraget kvar.

Ha det gott!



Forever 21

Jag längtar tills jag vandrar runt i affären forever 21! Jag vet att de flesta tycker att den är rörig och jag hoppas verkligen inte att så är fallet. Dom har ju så söta kläder.

Här är en outfit som hade varit jättesöt!






Photo collage!

Här är fotokollagen som jag lovade lägga in. Har gjort några sidor till men de är inte så intressanta. Nu ska jag skriva klart mitt personliga brev.

Puss


Papper till tusen..

Hej Hej.. igår natt satt jag och Amanda uppe till två på natten för att fylla i papprena som ska skickas in till Culture care au pair. En massa papper! Det som är kvar nu är att skriva det personliga brevet. Det är ganska svårt att veta vad man ska skriva. Antar att jag bara ska berätta lite om mig själv och min familj, kanske vad jag gillar osv.

Skickade ett mail till Henrik och frågade om han kunde ställa upp som referens. Det kunde och ville han. Ska cykla till skolan imorgon runt nio. Efter det ska jag skicka allt på posten och vänta på att Culture care au pair ska godkänna mig och att en familj ska höra av sig.

Nu ska jag maila mitt Photo Collage till Marie som är min kontaktperson in förmedlingen. Kan visa dem för er senare.

Ha det!

Välkomna!

Kom precis hem från Freddi. Han ska "agera" som min referens nu när jag vill åka till USA som au pair. Man måste nämligen ha minst 3 oberoende referenser för att få kunna bli godkänd som au pair. Jag längtar verkligen tills allting är klart och jag sitter på ett plan påväg till drömmarnas land, USA.

Jag vill helst åka till California. Men jag har hört att ungefär 99 % vill dit så jag får väl se om jag blir en av dem som får åka dit. Svenskar ska ju vara ganska eftertraktade. Får se hur det blir. Längtar*

Snart kommer Amanda och vi ska äta kräftor, dricka vin och ha allmänt trevligt. Hon ska också få vara en referens. Tänkte fylla i alla papper denna helgen och skicka iväg dem nu på måndag. Får se om jag lyckas!





Nu ska jag städa lite. Ha det gott!