Jobbat 8 dagar i sträck, Going on 9.

Hej hej! Hur är det med er? Här är det sådär. Väldigt trött. Kom just på att jag jobbat 8 dagar nu i sträck. Ska jobba imorgon med, klockan 7!! till 10. Sen är jag ledig fram till 16:30. Sen jobbar jag kvällen. Tuff dag. Jag och Patricia har bestämt oss för att dra till target. Har en hel lista med saker jag vill köpa. Får se om jag hittar det jag ska.

Ni skulle se pådraget med alla hjärtansdag här. Hel tokigt. Min värdmamma frågade mig om det var lika mycket i Sverige, jag bara nej. Då sa hon, ja det är ju så typiskt amerikanare det här, samma med julen. Sen ett suck. Vill du ha ett hjärta? Sträcker fram ett godishjärta till mig. Tokigt. Det där med traditioner. Tur att amerikanarna tycker det samma.

Nej, om man skulle dra sig till sängen? (ligger ju visserligen i sängen redan) Ska ju trots allt upp tidigt imorgon.

natti natti




Gårdagen

Igår skulle jag på kurs efter jobbet. Var väl sådär kul. Allt är ganska lätt och man måste vänta en evighet på att alla ska bli klara. Men det är ändå skönt att komma ut.

Patricias ord om gårdagen:
"Som vanligt när jag och Sofie ger oss ut på vägarna utan GPS så kör vi helt åt fanders.. Vi åkte neråt och vi åkte uppåt, vi svängde höger och vi svängde vänster.. Och vi kom inte fram förrän efter en timme ungefär, då resan egentligen skulle ta 20 minuter.. Är det typiskt oss, självklart!

Vi bestämde oss för att efter skolan att vi skulle åka iväg till target för att kolla om de hade öppet. De hade de inte, men när vi åker där på parkeringen så finns det stoppskyltar lite här var.. Vi skojade om att man behöver nog inte stanna för det står ju ingen polis här mitt i natten, vid target och stoppar människor.. Så inför sista stoppet, skiter vi i att stanna.. Så vad ser vi? Jo självklart en polisbil parkerad precis bredvid några meter bort.. Just our luck! Dock hände inget! Dom såga kanske inte oss. Tur!

Vi hittade sen även Dominics, så går in där och spenderar en timme mellan hyllorna.. Vi gick mellan hyllrona och verkligen gick igenom dem. Jag försöker få allting att vara en skräckhistoria när de tänder ugnen, men det enda Sofie säger då är men va mysigt det ser ut.. Inte riktigt den reaktion jag ville ha :p"


Haha, tja. Vilken tur i oturen man kan ha. Usch.

Drömmer mig bort

Sitter just nu och drömmer mig bort från USA. Har liksom kommit ur den såkallade "smekmånaden"  här i USA. Nu är allt vardag. Tråkigt.

Kollar igenom lite bilder från i somras.
Som jag saknar värmen och mina vänner. Utanför fönstret snöar det fortfarande. Attans, när ska våren komma egentligen?!

Jag vet, jag blundar jämt!!

Illustrator

Sitter och pillar med Illustrator.
Brett 2 år.

Ännu en dag i livet

Tjo. Nu sitter jag här igen. Kvällen gick någorlunda bra. Brett (tvååringen) gick fint upp på sitt rum men skrek  i över 40 min. Slutade med att jag fick ligga jämte honom tills han somnade. Jake (femåringen) skötte väl sig sådär. Fick på honom pyjamas, vi borstade tänderna, och blöjan var på. Läste tre böcker. Men sen. Han var i sitt rum men lekte ungefär till 9:30. haha! Fick panik på honom. Han var ju inte trött. Förstår honom dock. han sover ju hur länge han vill på morgonen. Börjar inte skolan förrän runt 11:30. Alex gjorde typ allt själv. Aja, någorlunda bra!! Skönt att dagen är över.

Ringde idag en ny tjej som kommit hit.
Beatrice. Ska bli kul att träffa henne. Ringde också mina päron typ mitt i natten (för er då). haha men mamma och pappa var vakna som vanligt, Dålig vana hörni!;D.

Nej, imorgon blir en tuff dag.
Börjar jobba 10:30 sen vid 5 åker jag till min kurs och kommer inte hem förrän sent runt 10. Usch. Känner redan nu hur trött jag kommer vara!

Natti natti på er!
Saknar er!



Gotta love TiVo

Bara älskar tivo. Blev nämligen sugen på att se filmen Baby på vift. Vilket är en jättegammal film som vi brukade titta på när vi var små. Den utspelar sig för övrigt i Chicago, såg jag nu. Kom att tänka på den när jag gick i Lincoln Park, där lejonen finns. Dem finns ju med i filmen! För er som har sett den. Iaf det var bara att söka filmen, och självklart hade de den där! Fast inte förrens den 2:a februari, men en vecka är inte fy skam att vänta!


Annars har dagen varit okej. Ganska tråkig och blöt. 2-åringen har börjat duscha och fattar nu att man kan blöta ner "Sossie" med vattenslangen. Nedrans ;D. Nu åker värdpappan till New York, så det blir bara mamma Lisa och jag kvar i huset. Ska bli skönt. Behöver man inte höra ljudet av en massagestol på morgonen/kvällen.

Nu ska jag sova. Blir en tuff dag imorgon. Börjar klockan 12 slutar 9:30. Mamman ska ha möte hemma, så lilla jag ska ta hand om tre ungar i samma hus som mamman med 15 pers. Ungarna får bara vistas i den ena delen av huset. Kommer att bli så svårt att hålla dem iväg. Ska försöka.

Natti Natti

Just nu är jag så trött på att..

..Vara au pair. Vill helst bara åka hem. Beror nog mest på att jag är trött dock. Plus att barnen inte lyssnar så bra på mig. Jag har pratat med värdmamman idag om att barnen måste ha lite fler klara regler. Mestadels för min del eftersom jag gärna vill veta exakt vad barnen får och inte får göra. Ibland kommer nämligen mamman hem och så spelar Jake på datorn fast han inte får, vilket jag inte vet, och så blir hon sur på mig. Hur ska jag veta det liksom? Aja, vi pratade om det idag, så det blir säkert bättre.

Nu fick jag det sagt.

Annars har jag faktiskt inte gjort mycket idag.
Började sent. Halv tre. Pratade med farmor i ungefär en halvtimme. Blev jätteglad att hon ringde!! Älskar när ni/du ringer.  Tydligen ska Eddie bo hos dem ett tag. Kul för honom! Gud vad jag saknar min lilla Eddie!! Ses om 11 månader?!?

Har seriöst funderat på att komma hem någon gång på sommaren. H
ar ju två veckors semester. Men det kommer säkert bli jobbigt att åka tillbaka hit till USA då. hmm tål att tänkas på.

Nu ska jag sova, eller städa.
Ser förjävligt ut här idag. Här är en bild på mitt rum fast i städat tillstånd.


PUSS

Bride wars

Igår gick Patricia, en annan tjej och jag på filmen bride wars. Den va väl så där bra. Särskilt när Patricia sitter och säger hur den kommer sluta! Rätt skönt dock att komma hemifrån. Mne när jag kom hem var jag döds trött.
Idag har jag träffat en ny tjej, från Nya zeeland. Trevlig tjej. Hon heter föresten Courtney. Vi åkte till ett shopping centrum som är utomhus, alltså typ som att gå i stan. Gick som vanligt in på forever 21, köpte en vanlig svart kofta och en vårig topp att ha när det blir varmare. Känns som en evighet dock.

Annars har jag jobbat idag.
Från halv fem till en obestämd tid. Barnen sover så jag sitter och försöker göra min läxa. Jobbigt det är att jobba, och sen samtidigt ha läxa. När man är ledig vill man ju vara ledig.

Aja, imorgon börjar jag inte förrens vid halv tre så det är bara att ringa.
Alltså mellan 5 och 9:30.

Puss

PS, lovar att publicera mitt första illustrations jobb här senare. Undrar hur det kommer bli!

Helt slut..

Hej, idag har jag som sagt varit ledig. Har varit en ganska lugn dag. Runt ett hämtade Anna mig och vi åkte till ett ställe där man tar körkort. Man måste nämligen ta körkort efter 3 månader man har varit här. Anna har varit här fem. Hon Glömde dock lite papper så hon får åka dit imorgon istället.

Vi åkte istället till Nortbrook för att shoppa. Fanns dock inte mycket. Köpte en Frapashino (eller hur man nu stavar det) på starbuck. Anna köpte glögg?! Visste inte ens att det fanns där! haha Sen åkte vi vidare till World market (där de säljer varor från hela världen) Såg bland annat Wasa knäckebröd, ballerina och singoalla, lakris kaffe the osv. Sen blev det nordstrom, och marshalls där vi inte hittade något. Så vi åkte till target istället. Där köpte jag ytterligare scrapbooking grejer och joggingbyxor.
Endast 50 spänn!

Åkte sedan hem och mamma och pappa ringde. Älskar när folk ringer! Pratade en stund med dem sen gjorde jag kvällsmat. Klockan 10 gick jag ner i källaren och tränade. Sprang typ 30 min. Tyckte att det fick räcka!! Helt slut!

Nu ska jag ta en dusch och lägga mig i min nybäddade säng! Börjar 10:30 imorgon, så jag kan sova ganska länge. Skönt!!

Idag har det för övrigt varit riktigt varmt. Tror det kom upp till 3 plus grader och sol. Svettades nästan. haha Gick faktiskt utan jacka mellan affärerna och bilen. kan man inte göra om det är -20. haha

KRAM!

Idag har jag..

Varit på kurs. Anmälde ju mig till en kurs med Adobe Illustrator. Det var jättekul! Vi var bara fem stycken så man kommer ju kunna få den hjälpen man behöver i alla fall. Den var dock ganska simpel. Illustrator är ett väldigt svårt program. Ska bli jättekul att lära sig. Ska bli kul att kunna göra riktiga illustrationer sen!

Fick läxa att läsa 50 sidor. Bara att sätta igång! haha!

Kram!


Ni får jättegärna ringa imorgon. Är nämligen ledig! Så är jag inne på skype, är jag antagligen där och ni kan ringa! Ser fram emot erat samtal. ;D

Natti!

-2 grader ganska skapligt



50 states quarters

Idag har jag jobbat som vanligt. Runt fem körde jag mot Patricia och sedan vidare till Skokie för att registrera oss för kurser. Tyvärr gick det inte så bra. Tydligen var man tvungen att registrera sig på ett annat ställe när man hade non-credit, så dit ska vi imorgon istället. Är egentligen samma ställe men ett annat kontor. Plus att man måste betala samtidigt som registrerar sig. Inte jätelätt att hosta upp 300 dollar liksom.

Vi åt sedan på mc donalds och åkte till ett shopping centrum, som tyvärr hann stänga inna vi kom dit
. Gick dock in på Barnes and Nobles och köpte 50 states quarters collectors archive. Man samlar på quarters som har olika stater på baksidan. har rätt många. Saknar cirka 23 stycken.
Nu ska jag sova. Ska ju upp tidigt imorgon igen. Och imorgon ska jag dessutom på en kurs (om det finns platser kvar vill säga).

PUSS

Kort inlägg

Hej!

Tänkte bara skriva hej i princip.
Dagen har varit ganska jobbig men ändå rolig. Jag började klockan 10 och direkt när jag kom upp sa Lisa att vi skulle bowla. Jaha, tänkte jag, va kul. Och det blev det också. Men är ju alltid lite mindre kul när man måste hålla koll på barnen hela tiden (mest Brett,2) då såklart.

Efter bowlingen blev jag lämnad ensam med en sovande Brett och Jake (varken Jake eller Alex hade skola idag).
Gick väl hyfsat. Han hade fått en timeout så till en början var han bara i rummet. Då passade jag på att tvätta barnens kläder.

Sedan kom Alex hem med Lisa, som försvann för ytterliggare ärenden.
och som alltid när Jake och Alex leker med varandra börjar de bråka. Så det fick lilla jag ta hand om. Haha.

Sedan blev det middag och därefter tårta för att lilla Zoe (hunden) fyller år.
Tänk er 3 kladdkakor ovanpå varandra plus glasyr, lite onyttigt men god va den.

Nu ska jag sova.

Jobbar mellan 10:30- 5:00 imorgon. Om ni vill ringa, ring klockan 12 (er tid) inte för lång efter för halv ett er tid ska jag hämta upp Patricia.

PUSS

Förlåt!

Hej igen! Ännu en dag i drömmarnas land. Måste börja med att be om ursäkt för det konstanta design bytet, men jag älskar att byta design! haha. Behöver förändring.

Idag har jag kört bil för första gången i USA.
Väldigt kul. Vägarna var helt okej idag. Inte mycket snö och fint väder. Hoppas det fortsätter så.

Jag och Patricia var idag på Target och Michaels och köpte scrapbooking grejer.
Jättekul! Vill bara börja pyssla nu! Men tyvärr får det nog vänta. Känner mig ganska trött.

Vi hörs imorgon!

PUSS

Måste bara säga att just nu kom jag på att jag kunde lyssna på RixFm.
Sätter på det. Och vad pratar dom om om inte USA. Hur mycket som helst!? Lite roligt att när jag sätter på en svensk radio för att höra lite svenska nyhter/skvaller så handlar det bara om USA. Suck!

Härliga dag

Hej! Idag har jag som sagt varit på IKEA. Kändes skönt att komma "hem" till Sverige. Det roligaste var nog ändå att gå in i mat affären. Ja köpte jättemycket. Och det var inte speciellt billigt heller. Kommer inte riktigt ihåg men en vanlig lingon (vit burk, vet inte hur mycket det var) kostade 10 dollar, typ 80 spänn. Ska visa vad jag köpte.

På Ikea köpte jag; Lingonsylt, daim och kaviar.

2 påsar bilar, mjölkchoklad. Knäckebröd till höger.

Köpte också en blomma och kruka på Ikea. 16 kronor. Ganska billigt.

Köpte lite kläder på ett mall också. Som för övrigt var det största mallet jag någonsin sett!! Jösses. De fem topparna kostade 300 tillsammans på forever 21. Tröjan kostade runt 270 spänn på American Eagles.

Vi hittade lösgodis! jag blev helt frälst. haha De hade lite allt möjligt, men köpte dock inget. Hade ju redan köpt en hel del på IKEA.

Titta vad vi såg längs med vägen; "Buffalo Grove arrests drunk drivers" haha Dom behöver tydligen på påminda.

Nehe, det var min dag. Jobbade ikväll. Vi kollade på Kung fu panda i biosalongen. Sådär bra. Vi åt också pizza och vi badade. Jake fick huvudvärk så han gnällde en hel del. Annars gick det bra!

Imorgon ska jag nog köra bilen för första gången. Om det inte är jätteisigt eller jättesnöigt. Ska hämta Patricia. Undrar hur det ska gå. Kommer inte ens ihåg vilken gata hon bor på?!

Hörs imorgon.

PUSS

Ikea

Hej! Idag ska jag till IKEA! Ska bli så kul.

Jobbar sedan mellan 17:00 och 23:30. Tror värdpäronen ska gå på Grease. Vi hörs!!!

Puss

Sitter och lyssnar på Thevoice och filosoferar

Kanske inte riktigt, sitter och väntar på att tvätten ska bli klar. Helt okej.

Ska skicka iväg lite bilder för framkallning.
Vet inte om jag ska välja att hämta det i affär eller om jag ska be dem att skicka hem det via post.  hmm får väl se hur det blir.

Annars är det fortfarande väldigt kallt.
Vet inte riktigt hur kallt men säkert runt -20. Brrrr.

Får se om jag kanske med Patricia åker till IKEA på Lördag, skulle vara såå kul.
Men det känns inte som att det kommer bli av. Hoppas iaf!!

Nu ska jag kolla tvätten.

PUSS

Placement test

Idag gjorde jag då ett placement test. Vilket var allt annat än enkelt. Vi slungades hit och dit mellan olika personer, jobbigt! Men det löste sig i alla fall. Jag kunde göra testet även om jag inte hade mitt social security number (vilket var problemet för dagen).

Till testet; det var faktiskt väldigt svårt!
Först fick man skriva en uppsats, jag argumenterade för att bo i stan, visste knappt vad jag skulle skriva. haha Sen kom jag till nästa del; läsförståelse. Man fick välja mellan fem ord att sätta in i ett stycke. Alltså vilket ord som passar bäst i texten. Jag hann knappt göra klart. Gissade bara i slutet.

Aja, jag behövde egentligen inte göra testet eftersom jag ska läsa kurser som är non-credit klasser.
Men alltid en upplevelse och jag hade ändå behövt vänta på Patricia. I alla fall nu har jag registrerat mig för college. KUL!

Jisses nu måste jag sova. Börjar jobba klockan 7 imorgon!

Natti natti.

Tänkte bara informera er om hur..

Jädrans kallt det är här. Lyssnar på nyheterna och de säger att det är (håll i hatten) -26 grader ute! jisses. Bäst att hålla sig inne!!


PUSS

Hej hopp!

Nej men hej. Sitter och jobbar ingen. Har mest städat idag. Värdmamman kom hem med typ 15 påsar från Target! Så jag har sprungit runt och försökt komma ihåg var allt ska vara. Inte lätt det inte!

Åkte annars med Patricia och fixade mitt social security number.
Så nu kommer det förhoppningsvis om nån vecka eller två. Ska även imorgon försöka göra engelska testet som man måste göra innan man kan börja plugga på college/universitetet. Dock måste man ha sitt social.. för att kunna göra testet men jag ska försöka flirta mig in i alla fall. haha Ska plugga på ett ställe som heter Oakton. Man kanske inte kan kalla det plugga dock. Tänker ta en lätt/ rolig kurs i fotografi eller något liknande.

Annars så har jag tvättat två maskiner tvätt, väntar på torktumlaren nu.
Känner för lite snack dock eller varför inte färska jordgubbar! Ska se vad jag hittar.

Förresten så är det fullt med snö idag igen! Ska bli snöstorm i veckan dessutom! Får se hur det går!

Ha en bra natt!!

PUSS

Har lite tråkigt..

Blir nog ingen bio idag. Anna kan inte använda sin bil. Får bli en annan dag.


KRAMIS

Lördag i Grayslake

Spenderade dagen i Grayslake med Amanda. Tog tåget runt ett och Amanda hämtade mig runt två. Vi åkte till target, där jag köpte ett scrapbooking album, tandkräm och lite andra nödvändigheter. Efter det gick vi till ett fik och fikade. Fick en jättestor kopp med choklad och en chocolate chip cookie. Mysigt! Tog sedan tåget hem.
Gjorde svenska pannkakor när jag kom hem. Blev väl sådär. Men de var helt okej! Råkade dock nästan sätta igång brandlarmet, öppnade fönstret och då blev det bättre.

Runt åtta kom Anna över och vi tittade på Coyote Ugly i biosalongen. Trevligt!!

Imorgon ska jag och Anna antagligen gå på bio, det blir Yes man eller Bride Wars.
Vi ville egentligen se Twilight men den har slutat gå nu! Typiskt! Hoppas att värdpappan kommer köpa den så jag kan se den i vår biosalong, skulle vara mysigt!!

Nu ska jag sova. eller i alla fall försöka.
Är inte trött alls!

PUSS

Hej igen!

Imorgon åker jag till Amanda i Grayslake. Skönt att komma ut från huset lite. Nu ska jag slappa framför tvn och sedan nana.

Hörs imorgon!

KRAM Sofie

PS. Berättade jag att jag har fått en Mii (gubbe på Wii) - The Sofe. Haha

Saker jag saknar i USA

  • Blommor/plantor - finns inte en enda planta i detta huset. Tänkte på det idag, herregud! haha
  • Slang i duschen - Man kan typ inte duscha utan att frysa eller blöta ner håret. Jobbigt.
  • Tvättmedel som luktar gott.
  • Mat som inte är fat free. De har till exempel mjölk utan fett, ost utan fett, choklad utan fett.
  • Svensk mat. Särskilt mammas och pappas.

Kommer mera...

10:e januari 2009

Känns konstigt att skriva 2009. Haha, men jag vänjer väl mig. Sitter just nu och kollar på filmen "Nionde månaden". Sett den typ hundra gånger. Den är ganska bra.

Är lite besviken idag. Skulle egentligen gått på bio med två svenska tjejer men var tvungen att tacka nej eftersom jag fortfarande jobbar. Ska jobba fram till 10:15. Så cirka 45 minuter till.

Pojkarna kom i säng i lagom tid och jag behövde inte tjata. Alex gick till och med och la sig 30 min före sin sovtid. Vi tittade alla på Polar express. Brett (2-åringen) skrek tuuu tuuu hela tiden. Jättegulligt.

Har kollat igenom alla danserna på Lets dance. Dock vet jag inte vad juryn tyckte. Jag tycker i alla fall att Morgan var grym haha, samt Laila. Bra för att vara första dansen liksom. Ganska kul att se Blondinbella med. Lite stel men hon kommer säkert bli bra hon med. Synd att jag inte kunde sitta i Sverige hemma i soffan och äta god mat med familjen och Eddie. Hade varit mysigt!!

Denna helgen är jag ledig. Lisa ville ut och övningsköra med mig, med den stora bussen!! haha får se hur det går och om vi får tid. Hon brukar säga en massa och sen glömma bort, men det blir lätt så när man har en massa att tänka på.

En tjej, Patricia, frågade om jag ville komma på hennes 20-års fest på söndag kväll. Hade ju varit bra om man kunde ta sig dit på något sätt. Hon bor cirka 5 min från mig. Verkar vara en trevlig tjej. Får se om jag kan inviga mitt internationella körkort denna helgen. Hoppas!

Ha det!!


Mitt 2008


Tråkig månad som jag minns den. haha. Tog inte en enda bild. Det säger en hel del!!

I februari gick jag och mamma och kollade på min kusin Annas dansshow på sture. Mycket bra måste jag säga. Spenderade också mycket tid hos Pontus i hans nya lägenhet där vi ibland tog hand om ett par hundar. Gick också till frisören för att planera en balhåruppsättning.

Mars var en väldigt händelserik månad. Vårt UF-företag förberedde sig inför vår UF-mässa. Som vi också deltog i och vann!! Bästa tjänst 2008. En resa till Stockholm, det ni. Men det visade sig vara ganska jobbigt i slutändan. Vad mer.. Tog en del promenader med Pontus men också själv. Jag och Sanna körde till Steninge för att ta lite kort. och det snöade en hel del.

April. Klassen åkte till Berlin. Var en rolig men kall resa. Mamma tränade med min kamera. Tycker hon lyckades riktigt bra.

Mitt UF-företag tävlade i Stockholm i Bästa tjänst 2008. Gick dock inte så bra. Men resan var kul ändå. Elina och jag spenderade 4 dagar i Stockholm med shopping. Min kusin konfirmerade sig. Mamma och jag letade motiv till min fotokurs. Bland annat åkte vi till Gekås och även en tur till Båstad och hovshallar.

Tog studenten! Jihoo!! Kändes så himla gott. Gick även på bal. Vilket var en väldigt rolig upplevelse. Jag klippte även lugg, mamma tog kort. Min BB-kompis och jag åkte till Bulgarien och gassade i solen och hade det allmänt gott, dock med öroninflammation.

Fyllde 19 år. Jobbade på sjukhuset i fyra veckor. Besökte farmor och farfar i Stugan i Ugglarp. Fotade humlor och getingar. Amanda och jag gick på afterbeach och slappade på Tylösand.

Jag signade upp mig för att bli au pair med CC. Vilket skulle visa sig inte alls skulle funka. Elina och jag hade picknick i Norrekatts park. Hejdå picknick berättade för henne att jag skulle till USA. Mamma tog kort. Jag köpte väskor och började planera!

September, Jag fotade Jenni runt om i hela Halmstad och lite utanför. Mycket trevligt! Sanna och jag tog promenad på stranden. Mamma och pappa och jag åkte på utflykt till Älmhult i Småland för att kolla in IKEA. Pratade med mina första familjer.

Ganska tråkig månad. Blev medlem i skandinaviska institutet och Tackade ja till familjen Cardonick. Gick på hälsoundersökningar och fixade med andra papper. Mamma och jag tog promenader på galgberget med Eddie. Som var helt galen.

Var i Uppsala och hälsade på hos Elina. Fortsatte sedan till Stockholm för att hämta mitt Visum. Blev bjuden på middag på Heagård pga att farmor och farfar firar 50 år som gifta. Mycket god mat och trevligt sällskap.

December hände en massa. Men det största är absolut att jag åkte till USA. Besökte New York en vecka. Träffade trevliga människor på orientation. Firade Jul i USA, och nyår. Åkte till Florida. Var i Chicago downtown två gånger. Besökte Bönan och alla andra trevliga ställen i Chicago. Började jobba som au pair.

Det var mitt 2008. För att sammanfatta året så har det nog varit det mest händelserika året i mitt liv. Kan dock tänka mig att 2009 kommer bli minst lika händelserikt! Det är vad jag hoppas på i alla fall!!

HA ETT GOTT NYTT ÅR!! Njut av livet, vi lever bara en gång!


KRAM

WOW! 1 månad i USA

Herregud va fort det gick!!! Tycker ni det känns som jag varit borta en hel månad?

Bara 11 kvar.

KRAM

Till farmor och farfar: Om ni vill prata med mig kan ni gå in på skype mellan 16:00 och 19:00 och kolla om jag är inne.

Dag 2 och 3 i Florida - 1-2 januari 2009

Hej! Nya året började med att jag blev matförgiftad typ! Något var fel iaf tror att det var korven som jag åt på nyårsaftonen. haha Jag stannade hemma och vilade mig hela dagen. Passade dock ungarna nån timma inne i lägenheten.

Dag 3 sov jag länge. När jag vaknade tog jag en promenad och tittade runt i området. Tog självklart lite kort.

Hotellet vi bodde på.

Nån blomma.

En fågel som en snäll amerikanare tipsade mig om.

Äckligt.

Träd, precis som i djungeln.

Efter rundan kom familjen hem från magical kingdom.
Med sig hade dem mormor och morfar som bor i Florida. Cirka 3 timmars bilfärd från Disney. Dem var jättesnälla. Vi gick alla ut och åt. På crabhouse. Jag tog en bakad potatis eftersom jag inte var särskilt hungrig.

Efter måltiden bar det av till Magical kingdom.
Mysigt va det åkte två karuseller, its a small world, eller nått sånt och en annan ride där man åker upp och ner i mörkret. Härlig!!!

Det bar sedan av hemåt efter ännu några fyrverkerier. Vackert.

Det var dag 2 och 3
. Kommer mera.

PUSS

Jobbar

Tjena. Sitter och jobbar. Väntar helt enkelt på att Brett ska vakna upp.

Vi har idag:

Lekt med Zoe.
Plockat ur diskmaskinen.
Ätit jordgubbar, morötter, äppelkräm och mac&cheese.
Bytt blöja.
Läst böcker.
Nattat Brett.
Tvättat.
Plockat undan smutsig disk.

Nu ska jag checka in tvätten.

Ha det bäst!!!

Första dagen i Florida- 31 december 2008

Åkte hemifrån ganska tidigt. En chafför hämtade oss. Det var svinkallt.

Väl framme och ombord på planet får vi veta att planet kommer att bli försenat pga att motorn krånglat. Så vi satt där "lugnt" och "tyst" och väntade i cirka 2 timmar innan flyget bar av till Orlando, Florida. Flyget tog cirka 2 timmar. Så typ 3 var vi framme i Florida. Lagom varmt väder.

Lagom trött Brett. Iaf vi tog första bästa buss till Magical Kingdom. Åt korv vilket skulle visa sig vara dumt. Tittade på paraden. Och sedan Fyrverkerierna, allt var verkkligen magiskt med den fina musiken och alla ljus. men det var grymt mycket folk! 78000 sa dem!! Herregud säger jag! Men det märktes också. Det bar sedan av tillbaka till hotellet med 3 trötta barn och vuxna.

Lägger in en filmsnutt på fyrverkeriet. den är ganska lång. Så ni kan ju titta om ni vill!!



KRAM

Back from Florida

Äntligen är jag tillbaka! Kommer "hem" med blandade känslor. Veckan har varit jobbig, skrikig, tråkig, rolig, varm, kall och helt underbar!!

Ska berätta och visa en hel del, men just nu ska jag packa upp, svara på mail och passa ungarna.

Förvänta er uppdateringar när ni vaknar imorgon!!

KRAMIS!